Laserhoito

Laserhoidon hinta 20 € / hoitokerta (max. 20 minuuttia).

Voit varata ajan netistä! Nettiajanvarauksen ulkopuolelta saattaa löytyä aikoja, niistä saa parhaiten tietoa. soittamalla numeroon 044 586 6674.
Varatessasi aikaa antamasi tietosi tallennetaan järjestelmäämme varauksien hallintaa varten. Tietosuolaselosteemme pääset lukemaan tästä.

Laserhoito on lempeä hoitomuoto, joka lievittää koirasi kipua, vähentää tulehdusreaktioita ja nopeuttaa paranemista. Hoito on nopea, kivuton, tehokas ja vaaraton hoitomuoto ilman sivuvaikutuksia. Laserin vaikutus perustuu verenkierron tehostumiseen kohdealueella.

Hoitoon hakeutumisen syitä ovat esimerkiksi:
– Lihasrevähdykset
– Nivelkivut
– Hermokivut
– Jännetulehdukset
– Rasitusvammat

Yksi hoitokerta kestää yleensä maksimissaan 20 minuuttia / hoidettava alue, eikä vaadi koiran rauhoittamista. Laserhoitoa suositellaan 4–7 hoitokerran jaksoissa. Hoitojakson kesken jättämisestä ei ole haittaa, mutta hoito tehoaa paremmin, kun hoitojakso viedään suunnitellusti loppuun asti. Kroonisista vaivoista kärsiville suositellaan hoitojakson jälkeen ylläpitohoitoa vähintään kerran kuussa.

Esimerkki hoitojaksosta:

Joka toinen päivä viikon ajan (yhteensä 3 kertaa)
Seuraavalla viikolla kaksi hoitokertaa
Kolmannella viikolla yhden kerran
Lisäkertoja tarvittaessa
Laserhoito auttaa tavallisesti nopeasti. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen kipu saattaa kasvaa laservalon käynnistettyä paranemisprosesseja. Kipu on ohimenevää ja sitä voidaan pitää myönteisenä reaktiona hoitoon.

Laserhoitoa käytetään yleensä tukena muihin hoitoihin (eläinlääkärin määrämät hoidot, fysioterapia tai koirahieronta).
Katso sivuiltamme myös lisätietoa koirahieronnasta.