Palvelut

Laajan lemmikkitarvike -valikoimamme lisäksi tarjoamme erilaisia palveluja lemmikin omistajien avuksi.

Koirille tarjolla trimmaustakoirahierontaa ja laserhoitoa.

Leikkaamme kynnet niin kaneilta, koirilta, kissoilta kuin marsuiltakin ilman ajanvarausta. Kynnenleikkuusta veloitamme 10 € /lemmikki. Kynsien leikkuu sujuu yleensä parhaiten, kun omistaja pitää lemmikkiä paikallaan. Tarvittaessa myös opastamme omistajaa tekemään toimenpiteen itse.

Myymälässä on lemmikkivaaka isompienkin lemmikkien punnitsemiseen (max 250 kg).

Kotiinkuljetuksemme toimittaa ostokset kotiovelle välillä Tampere-Valkeakoski. Teemme kotiinkuljetuksia pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 18-21, mutta myös muut toimitusajat ovat mahdollisia. Rajoitetut tarjoustuotteet pyrimme toimittamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kuljetusmaksu 5 € / toimitus, yli 100 euron tilaukset ilman lisämaksua. Jos haluat tuotteillesi kotiinkuljetuksen, ota yhteyttä sähköpostilla, soittamalla tai tule juttelemaan asiasta myymäläämme!

Teemme akvaariovesitestejä. Testipakettimme sisältää seuraavien arvojen mittauksen: pH, kH, gH, Fe, NO2, NO3, NH4, NH3, PO4, Cu. Tarvitsemme testiä varten n. 1 dl testattavaa vettä (yksittäisiin testeihin 10 ml). Kaikkien arvojen testaus 35 euroa, yksittäinen testi 5 euroa. Myymme testipaketteja myös kotitestaukseen.