koirat, tuotetesti

Tuotetestissä: Dog’s Health Adult

Allergiselle koiralle on välillä aika haastavaa löytää sopivia treeninameja. Meidän corgille käy melkein mikä vaan, se on tarpeeksi ahne ja mitään allergioita ei ole tiedossa. Mutta sitten meidän allerginen / herkkä saksanpaimen, sen ruokien kanssa pitää olla todella tarkkana. Vaikka ei allergiaa olisikaan niin en tietenkään corgillekaan halua mitään epäterveellistä syöttää.

Nyt siis testissä hyväksi herkuksi kehuttu: Dog’s Health Adult. Pääraaka-aineet tässä ovat kana ja peruna (tuotteesta löytyy myös lammasversio), molemmat meidän sakemannille sopivia ja maistuvia. Kaikki kuivatut kanan osat tietysti käyvät myös nameiksi, mutta itselleni kätevämpiä ovat namit, joita voi tarvittaessa laittaa helposti pienemmiksi paloiksi. Siihen tämä ruoka soveltui hyvin, kyseessä nimittäin on hieman kostea ruoka, joka pitää sitten muistaa säilyttää hyvin suljetussa paketissa, jottei kuivu liikaa. Yleensä kyllä hyvät puolikosteat ruuat kelpaavat koirille kuivinakin, mutta sitten vain pienempiin osiin laittaminen on hankalampaa.

Molemmille koirille nämä namit maistuivat hyvin ja koska raaka-aineet ovat hyviä ja omille koirilleni sopivia niin taisin juuri löytää treeninamin, jota käytän myös jatkossa.

Kirjoittanut: Jonna. Tuoteet testannut 3-vuotias corgi ja 8-vuotias saksanpaimen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *