Pieneläinten lomahoito

Tiloihimme mahtuu omien eläintemme lisäksi yleensä myös muutama hoidokki.

Hinnat:
Hamsteri 5 € / päivä
Gerbiililauma 5 € / päivä
Kani tai marsu 9 € / päivä (pariskunta 11 € /päivä)

Sekä tulo- että lähtöpäivä lasketaan mukaan hoidon kokonaishintaan. Hoitohintaan sisältyy heinä ja kuivikkeet (puru). Erikoiskuivikkeet ja ruoka veloitetaan erikseen (voi myös tuoda lemmikin mukana).

Eläimen tuonti ja haku tapahtuu pääsääntöisesti myymälän aukioloaikoina. Tuonnista tai hausta aukioloaikojen ulkopuolella veloitamme päivystysmaksun 50 euroa. Huomioi erityisesti pyhäpäivien poikkeukselliset aukiolot.

Jos haluat tuoda hoitoon jonkin muun eläimen, ota yhteyttä! Laajan kani- ja jyrsijäkokemuksen lisäksi kokemusta löytyy myös eksoottisempien lajien hoidosta (esim. siili, matelijat, jne.).

Kanien ei meillä tarvitse kyhnöttää pienessä häkissä, pomppimatilaa on järjestetty jokaiselle aitojen avulla. Takaamme jokaiselle hoidokille riittävät tilat, joten hoitopaikkoja on hyvin rajoitetusti!

Eläimen hoitosopimus

Omistaja on velvollinen kertomaan kaikki eläimen hoitoon vaikuttavat tiedot, kuten mm. eläimen yksilöllinen ruokinta, mahdolliset sairaudet ja muu terveydellinen tilanne. Jos eläin tarvitsee erityistä huolenpitoa, esim. jatkuvan lääkityksen takia, eläimen hoitokustannuksista tulee sopia tapauskohtaisesti. Mikäli hoidettavalla eläimellä havaitaan jokin erityisiä toimenpiteitä vaativa tila ilman omistajan ilmoitusta (esim. ummetus tai ripuli), on omistaja velvollinen korvaamaan eläimen ylimääräisestä hoidosta aiheutuneet kulut.

Omistaja yritetään tavoittaa, mikäli eläin tarvitsee eläinlääkärin hoitoa. Jos omistajaa ei tavoiteta, mutta eläimen hyvinvointi edellyttää eläinlääkärissä käymistä, on hoitolalla oikeus viedä lemmikki eläinlääkäriin. Eläimen omistaja on velvollinen maksamaan eläinlääkärikulut.

Mikäli eläintä ei noudeta sovittuna aikana, on omistaja velvollinen korvaamaan ylimääräiset hoitopäivät.  Mikäli eläintä ei noudeta 15 vuorokauden kuluttua sovitun hoitojakson päättymisestä, on hoitajalla oikeus etsiä eläimelle uusi koti.