Neuvonta ja yksityistunnit

Autamme asiakkaitamme luonnollisesti mm. lemmikkien ruokintaan ja käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä maksutta myymälässämme. Haluamme kehittää palveluitamme kattavammiksi, joten järjestämme halukkaille myös esim. yksityistunteja. Tunteja pitää koiranomi ja eläintenhoitaja Jonna Majava.

 

Yksityistunnit

Jos haluat aivan yksilöllistä opastusta tai kurssin tietystä aiheesta kaveriporukkasi kanssa, niin ota yhteyttä!

Tavallisimpia yksityistuntien aiheita ovat esim. koirien arkitottelevaisuus, mutta myös tiettyjen harrastuslajien tunnit ovat mahdollisia (esim. näyttelyt, haku, jälki, rally-toko). Järjestämme tunteja tietysti toiveiden mukaan myös muihin kuin koiriin liittyen, vaikkapa pupujen kesyttämisestä, käsittelystä jne.

Yksityistuntien hinta on 60 € / h.

 

Ongelmakoira konsultaatio

Onko sinulla koirasi kanssa pieni tai vähän isompikin ongelma, jonka kanssa tarvitset apua? Yleisimpiä omistajien kohtaamia ongelmia ovat mm. hihnassa käyttäytyminen, agressiivisuus, pelkotilat sekä yksinoloon liittyvät ongelmat.

Tapaamisella käydään perusteellisesti läpi koiran (ja omistajan) elämäntilanne, pureudutaan ongelmien mahdollisiin syihin ja etsitään niihin ratkaisuja. Keskitymme siis paljon mm. koiran mahdolliseen stressiin ja koiralle sopivaan ohjelmaan, eli lepoon ja oikeanlaiseen aktivointiin.

Ongelmakoirakouluttaja ei yksin korjaa koiraa, vaan antaa omistajille ohjeita siitä miten koiran kanssa tulisi jatkossa toimia, sekä mitä ja miten koiralle opetetaan. Ongelmien korjaaminen vaatii siis myös omistajalta pitkäjänteisyyttä ja päättäväisyyttä korjata tilanne. Ensimmäinen tapaaminen kestää 1-2 tuntia. Tapaamisen jälkeen omistaja saa kirjalliset ohjeet jatkoa varten ja voi tarvittaessa olla yhteydessä, jos törmää koulutuksessa hankalaan tilanteeseen ja tarvitsee lisäohjeita.

Ongelmakoira konsultaation hinta on 90 €.
Mikäli omistaja kokee tarvetta useammalle tapaamiselle, on lisätuntien hinta 60 € / h.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tapaaminen! Voit soittaa meille numeroon 044 586 6674 tai laittaa sähköpostia sooitteeseen info(at)onnenlemmikit.fi.
Tapaamiset järjestetään Onnen Lemmikkien tiloissa, omistajan kotona tai muussa tilanteeseen sopivassa paikassa.