Henkilökunta

Jonna

Jonna on koulutukseltaan eläintenhoitaja, koiranomi ja koirahieroja. Eläinten hyvinvointi on hänelle sydämen asia, joten kaikesta siihen liittyvästä hän hankkii aina tilaisuuden tullen lisätietoa. Esimerkiksi eläinten ruokintaan liittyen on käyty läpi monet luennot ja kirjat. 

Jonnalla on aina ollut omia ja hoitolemmikkejä, joten kokemusta on kertynyt monenlaisista eläimistä. Koiranomiksi valmistumisen jälkeen hän on vetänyt myös kursseja ja pitänyt yksityistunteja. Jonnalle mielekkäimpiä asiakkaita koirien koulutuksessa ovat ns. ongelmakoirat. On todella palkitsevaa kun joskus koira edistyy omistajansa kanssa jo ensimmäisellä käynnillä ja jatkoneuvoilla saadaan aikaiseksi sujuvampi arki sekä omistajalle että koiralle.

Jonna toimii aktiivisesti mukana Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen toiminnassa mm. tilapäiskotina, jonka kautta on kertynyt lisää käytännön kokemusta erityisesti kissoista ja koirista, joskus hoitoon tulee myös haastavampia tapauksia.

Jonna auttaa mielellään kaikissa lemmikkien pitoon ja ruokintaan liittyvissä kysymyksissä.

Sammeli

Sammelille on pienestä asti olleet lemmikit lähellä sydäntä. Ei siis  ihme, että hän toimii mm. tilapäiskotina Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksessä. Hän on auttanut yli 70 koditonta lemmikkiä eteenpäin lopulliseen kotiinsa, joten kokemusta löytyy erityisesti koirista, kissoista ja kaneista.

Sammeli auttaa aina mielellään asiakkaita löytämään heidän lemmikeilleen kaiken tarvittavan, ostokset kannetaan mielellään myös autoon tai toimitetaan kotiin asti 🙂
Kotiinkuljetus palvelustamme lisätietoa tästä.