Henkilökunta

Jonna

Jonna on koulutukseltaan eläintenhoitaja, koiranomi ja koirahieroja. Eläinten hyvinvointi on hänelle sydämen asia, joten kaikesta siihen liittyvästä hän hankkii aina tilaisuuden tullen lisätietoa. Esimerkiksi eläinten ruokintaan liittyen on käyty läpi monet luennot ja kirjat. 

Jonnalla on aina ollut omia ja hoitolemmikkejä, joten kokemusta on kertynyt monenlaisista eläimistä. Koiranomiksi valmistumisen jälkeen hän on vetänyt myös kursseja ja pitänyt yksityistunteja. Jonnalle mielekkäimpiä asiakkaita koirien koulutuksessa ovat ns. ongelmakoirat. On todella palkitsevaa kun joskus koira edistyy omistajansa kanssa jo ensimmäisellä käynnillä ja jatkoneuvoilla saadaan aikaiseksi sujuvampi arki sekä omistajalle että koiralle.

Jonna toimii aktiivisesti mukana Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen toiminnassa mm. tilapäiskotina, jonka kautta on kertynyt lisää käytännön kokemusta erityisesti kissoista ja koirista, joskus hoitoon tulee myös haastavampia tapauksia.

Jonna auttaa mielellään kaikissa lemmikkien pitoon ja ruokintaan liittyvissä kysymyksissä.

 

Ninni

Ninni on ollut koko ikänsä suuri eläinten ystävä. Ensimmäinen hoidokki oli loukkaantunut siilinpoikanen 10-vuotiaana, ja siitä se ajatus sitten lähti. Rakkaudesta lajiin ammatiksi valikoitui eläintenhoitaja.

Ninni kuuluu Suomen eläinten pelastusringin auttajaryhmään, ja on erikoistunut eksoottisempiin eläimiin sekä koiriin. Ninni tuuraa kaupalla silloin tällöin, ja auttaa mielellään kaikissa eläimiin liittyvissä kysymyksissä.

 

Sammeli

Sammeli on myymälässä paikalla lähinnä vain maanantaisin, mutta myymälän ulkopuolella hän hoitaa mm. kotiinkuljetuksia.

Sammelille on pienestä asti olleet lemmikit lähellä sydäntä. Ei siis  ihme, että hän toimii mm. tilapäiskotina Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksessä. Hän on auttanut yli 40 koditonta lemmikkiä eteenpäin lopulliseen kotiinsa, joten kokemusta löytyy erityisesti koirista, kissoista ja kaneista.

Sammeli auttaa aina mielellään asiakkaita löytämään heidän lemmikeilleen kaiken tarvittavan, ostokset kannetaan mielellään myös autoon tai toimitetaan kotiin asti 🙂
Kotiinkuljetus palvelustamme lisätietoa tästä.