tuotetesti, Uncategorized

Lahjakortti kirjoittamalla

Haluaisitko ansaita lahjakortin tai lemmikillesi sopivan tuotepaketin?

Haluamme blogiimme enemmän asiakkaidemme näkökulmaa. Tähän tehtävään kelpaisivat esimerkiksi jutut lemmikkien hauskoista tai opettavaisista hetkistä tai vaikka tuotetestauksista!

Kirjoita siis juttu lemmikistäsi, suosikki eläinkirjastasi tai vaikka jonkin tuotteemme testauksesta. Mukaan olisi hyvä liittää vähintään yksi juttuun sopiva kuva (ja/tai video). Kerro myös millä nimellä / nimimerkillä haluat juttusi julkaista. Jos haluat, että laitamme juttuun linkin esim. omille sivuillesi, liitä linkki juttuusi ja kerro mitä sivuillasi on. Valitsemme jutuista sopivimmat blogiimme. Valittujen juttujen kirjoittajille lahjoitamme esim. testatun tuotteen, tuotepaketin tai 5-20 euron arvoisen lahjakortin myymäläämme. Voit juttua lähettäessäsi myös toivoa palkintoa esim. kertomalla mitä lemmikkejä sinulla on tai mitä tuotetta haluaisit päästä testaamaan.

Lähetä juttusi meille osoitteeseen info@onnenlemmikit.fi ja otsikoi viestisi sanoilla “kirjoitus blogiin”. Voit lähettää tietysti myös useamman jutun, palkitsemme jokaisesta julkaistusta jutusta. Emme käytä kuvia ja/tai tekstiä muualla kuin blogissamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *