Kauppa

Tervetuloa verkkokauppaamme!

HUOM! Verkkokauppamme lemmikkitarvikevalikoima ei ole sama kuin myymälämme valikoima. Myymälästämme löytyy laaja valikoima ruokia, herkkuja, leluja ja tarvikkeita koirille, kissoille, pieneläimille sekä akvaariokaloille. Myymälässä esillä olevien tuotteiden lisäksi pystymme tilaamaan asiakkaillemme vaikka mitä!

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tilaustuotteita mm. petejä ja raapimapuita. Kaikkia näitä tuotteita emme pysty pitämään myymälässämme, joten tilaamme niitä tarpeen mukaan. Toimitukset kaikkialle Suomeen!

Yli 50 euron tilaukset saat kotiisi ilman toimituskuluja valitsemalla “Ilmainen toimitus” . Jos haluat pienen tilauksen ilman toimituskuluja, voit myös noutaa sen myymälästämme. Tällöin keräämme pienemmät tilaukset yhteen ja saamme kaikille toivotut tuotteet ilman lisäkustannuksia. Toimitusaika pienempien tilausten osalta saattaa siis vaihdella.

Toimitusaika kotiin tilattujen tuotteiden osalta on noin viikko tilausta seuraavasta arkipäivästä. Tilausta tehdessäsi antamasi tietosi tallennetaan järjestelmäämme tilauksen hallintaa varten. Tietosuolaselosteemme pääset lukemaan tästä.

Huomaathan, että myymälässämme on paljon lisää tuotteita ja toimitamme myös näitä suoraan kotiovelle välillä Tampere – Valkeakoski. Suosituimpia kotiinkuljetus tuotteita ovat koiran ruuat ja kissan hiekat. Kotiinkuljetus myymälämme tuotteille 5 euroa / toimitus, yli 100 euron tilaukset ilman toimitusmaksua. Pyrimme keskittämään kotiinkuljetukset keskiviikoille klo 18-21, mutta myös muut toimituspäivät /ajat ovat mahdollisia. Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, jos tarvitset kotiinkuljetusta.