Blogi

Uncategorized

Paljon kesätuotteita tarjouksessa!

Teemme tilaa uusille tuotteille ja myymme nyt mm. valikoimasta poistuvia- sekä kausituotteita reiluun alehintaan!

Paljon kesäkauden tuotteita nyt -30%
– uima-altaat
– viilennysliivit, -liinat ja -alustat
– koirien leluja (vesi- ja viilennyslelut)
– pelastusliivejä

Koirille:
– erä Golden Eagle -ruokia -15%
– paljon muita yksittäisiä pusseja -30% (mm. Biomill ja Frank’s Pro Gold)
– valjaita -60%

Kissoille:
– erä Arionin kuivaruokapusseja vain 2,50 /300g (norm. 4,25)
– Miamor märkäruokalaatikon ostajalle Arion ruokapussi kaupanpäälle
– kissojen Ziwipeak ruuat -20%
– Ever Clean Laventeli -hiekka vain 17,90 (joka 5. ilmainen Bonuscard.com -asiakkaille)

Kaneille:
– Genesis ruuat -20%

 

Tarjoukset ovat voimassa 17.8. asti tai niin kauan kuin tarjouserää riittää.

koirat, Tapahtumat

Heinäkuun näyttely- ja juniorhandlerkoulutukset

Järjestämme heinäkuussa 2 näyttelykoulutus- ja juniorhandlerpäivää:
To 18.7.2019 klo 17-18
Ti 30.7.2019 klo 17-18

Yhden kerran näyttelykurssilla pääsee helposti treenaamaan näyttelyitä varten. Harjoittelemme kaikkia näyttelykehän tapahtumia kuten mm. hampaiden katsomista ja seisomista. Meillä voi treenata myös pöydällä esitettäviä koiria.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla info@onnenlemmikit.fi.
HUOM: Koska järjestämme heinäkuussa 2 koulutuspäivää, mainitse ilmoittautumisen yhteydessä kumpaan päivään olet tulossa!

Kurssi järjestetään jos osallistujia on tarpeeksi.

Kurssiin varataan aikaa tunti. Mikäli koiria on vähän, saamme jokaiselle yksilöllistä opetusta lyhyemmässäkin ajassa. Kurssin jälkeen voi vielä rauhassa jäädä juttelemaan, mikäli jotakin kysyttävää vielä jäi mieleen 🙂

Kokoonnutaan kurssilaisten kanssa liikkeessämme klo 17.
Kurssimaksu 5 € sisältää pienen makupalapussin ja yksilöllisen koulutuksen.
Kurssimaksun voi suorittaa paikan päällä. Kun kaikki ovat paikalla, siirrytään yhdessä ulos treenaamaan.

kissat, koirat, Tarjoukset

IAMS tarjouksia koirille ja kissoille

Huipputarjouksia Iams tuotteista heinäkuun 2019 ajan!

Talvella uudistetut Iams tuotteet ovat saaneet hyvää palautetta niin maistuvuuden kuin kilpailukykyisen hinnan puolesta. Nyt heinäkuun ajan tuotteet ovat saatavilla kesäkampanjahintaan.
Tarjoukset:
Iams Dog 12kg 29,90 €
Iams Cat 200g / 800g  OTA 2, MAKSA 1
Iams Delights märkäruoat 12 x 85g 6,90 €
Iams Freeze Dried cat 2,40 €
Iams Freeze Dried dog 3,90 €Kampanjatuotteita rajoitetusti. Tarjoukset voimassa heinäkuun 2019 loppuun tai niin kauan kuin tarjouserää riittää.

HUOM: Bonuscard -jäsenenä joka 5. Iams -ruokapakkaus on ilmainen. (Ota 2 Maksa 1 -ostot  merkitään kortille yhtenä tuotteena /ostona).

kanit, kissat, koirat, Tarjoukset

Kesätarjoukset

Teemme taas tilaa uusillle tuotteille ja siivoilemme hyllyjämme. Nyt on siis paljon alennuksia!

Tarvikkeita:

 • Kaikki kupit -20%
 • Tarvikkeita (mm. kynsisaksia, harjoja, puhdistusaineita) alkaen 1 € /kpl

Koirille:

 • Biomill ruuat -30%
 • Viilennysliivit -20%
 • Viilennysliinat 2 € /kpl
 • Symppis punkkikarkoite -50%
 • Nutrolin Iho & Turkki -öljyt -15%

Kissoille:

 • ZiwiPeak kissan ruuat -20%
 • erä Ever Clean -hiekkaa (Laventeli ja Fast Acting) 17,90 /10l

Kaneille ja jyrsijöille:

 • Genesis kanin ruuat -20%
 • Hoikan Herkku Voikukkaniittyheinä 500g (II-laatu) -10%

Kalat

Teemme tilaa myös uusille kala asukeille, joten edullisesti uusiin koteihin lähtee muutamia lajeja:

 • palettikala 1,50 /kpl
 • punapääbarbi 1,50 /kpl
 • neontetra 1,50 /kpl
 • kardinaalikala 1,50 /kpl
 • tiikeribarbi 2 € /kpl
 • loistobarbi 2 € /kpl

Jos parvilajia on jäljellä alle kymmenen, myymme jäljellä olevan parven ainoastaan kaikki yhdessä!

Lisää tarjouksia myymälässä!

Tarjoukset voimassa 31.7.2019 asti tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

 

kissat, koirat, Tapahtumat, Tarjoukset

Koirien kesäpäivä 17.6.2019

Maanantaina esittelyssä tämän kesän viileimmät tuotteet! Koirat voi ottaa mukaan testaamaan mm. viilennysalustaa ja aktivointipelejä. Sään salliessa virittelemme pihalle myös kahluualtaan testikäyttöön!

Paikan päällä myös Arion ruokien tuote-esittelyä ja tiestysti tarjouksia!

ARVONTA: Käy myymälässä maanantain aikana täyttämässä arvontakuponki. Arvomme osallistujien kesken 2 tuotepakettia, yksi koirille ja yksi kissoille. Tuotepakettin arvo vähintään 50 euroa.

TARJOUKSIA

Koirille:

 • Symppis punkkikarkote -50%
 • Hurtta pelastusliivit -30%
 • Biomill ruokia jopa -50%
 • Arion ruokia -20%
 • viilennysliivit -20%
 • viilennysliinat 2 € /kpl
 • hyönteishuivit -10%

Kissoille:

 • Erä Arion 300g ruokia 2,50 /pussi (norm. 4,25)
 • ZiwiPeak (kuiva- ja märkäruuat) -20%
 • uusille Bonuscard jäsenille ilmainen kissanhiekka!

Lisää tarjouksia myymälässä!
Tarjoustuotteita rajoitetusti. Osa tarjouksista voimassa ainoastaan maanantaina 17.6. joten tule silloin käväisemään paikalla 🙂

 

koirat, Tarjoukset, Uutuudet

Kesätarvikkeita koirille

Lämpimät kelit ovat täällä ja niin ovat myös kesätuotteet!

Valikoimastamme löytyy mm. punkkikarkotteita, uima-altaita, viilennysalustoja ja -liivejä sekä tietysti kattava valikoima kelluvia vesileluja!

Tarjouksessa:
erä punkkipihtejä -50%
erä Symppis -punkkikarkotteita -30% (luonnonmukainen tehoaine)

Tässä myös hieman esittelyä uutuuksista ja paljon kysytyistä kesätuotteista:

Insect Shield -huivit
Scruffs Insect Shield® Doggy Snood -huivit auttavat suojaamaan koiraa kiusallisilta hyönteisiltä, kuten hyttysiltä, kärpäsiltä, punkeilta ja kirpuilta. Käytännön kokemukset ovat osoittaneet Insect Shield® -tuotteiden karkottavan myös hirvikärpäsiä. Huivien kankaan kuituihin on erityisessä Insect Shield® -käsittelyssä upotettu patentoitua permetriini-hyönteiskarkotetta. Se ei kulu käytössä ja kestää jopa 25 konepesukertaa. Huivista ei irtoa tai imeydy mitään lemmikin turkkiin, ihoon tai verenkiertoon. Vaikutus alkaa välittömästä, kun huivi laitetaan koiran kaulaan.

Go Fresh Ice Vest -viilennysliivi
Erittäin kevyt viilennysliivi helpottaa koirasi oloa kuumalla säällä. Kostuta liivi veteen ja se on käyttövalmis. Liivin mukana tulee säilytyspakkaus, joka pitää liivin kosteana, kun lähdette matkalle. Liivi on todella toimiva ja pysyy jopa 10°C viileämpänä kuin ympäröivä ilma. Liivin viilentävä tunne kestää jopa kuusi tuntia.

Speed Dry -pyyhe on erittäin imukykyinen ja suunniteltu erityisesti koirille. Kastuneen koiran voi kuivata pyyhkeellä nopeasti, sillä se imee itseensä todella paljon kosteutta. Kosteaa pyyhettä voidaan käyttää myös viilennykseen.

Viime vuonna ainakin viilennysalustat myytiin melkein kaikkialta loppuun, joten tule hakemaan tuotteita vielä kun kaikkia kokoja on reilusti. Tervetuloa ostoksille!

koirat

Koira ja automatkat

Kesä lähestyy ja monet matkaavat autolla koiran kanssa. Muistutellaan siis jo nyt joka kesäisestä ongelmasta: Älä jätä koiraa kuumaan autoon. Auton sisälämpötila nousee vaarallisen korkeaksi nopeammin kuin moni tajuaa, joskus myös pilvisellä säällä!

Koira autossa
Irrallaan autossa oleva koira on turvallisuusriski kanssa matkustajille sekä koiralle itselleen. Koiraa voi kuljettaa henkilöauton avoimessa tavaratilassa, jossa on riittävästi tilaa. Tavaratilan ja matkustamon välillä tulee tällöin olla koiraverkko, joka estää koiran sinkoutumisen matkustamoon äkkijarrutustilanteissa. Tavaratilaan voi myös asentaa kiinteän koirankuljetushäkin. Kuljetustilan lattia voi olla liukas, joten käytä tarvittaessa liukumatonta pehmustetta. Pidemmillä matkoilla koiran myös mukavampi matkustaa pehmeällä alustalla.

Jos koiraa kuljetetaan auton takapenkillä, kiinnitetään se auton turvavöihin erillisillä turvavyövaljailla.

Muista varata matkalle mukaan tarpeeksi vettä koiralle. Autoonkin voi laittaa vesikupin, jonka reunat estävät veden läiskymisen. Toinen vaihtoehto on tarjota koiralle säännöllisesti vettä esim. matkavesipullosta.

Mitä jos koira pelkää autoilua?

Olen muutamille hoitokoirilleni opettanut autossa matkustamista. Kaksi koirista koulutin hyvin lyhyen ajan sisällä ja homma tuli erittäin tutuksi. Toinen koirista huusi / haukkui autossa lähes tauottaa. Toinen ulvoi ja haukkui välillä, sekä saattoi raapia seiniä halutessaan ulos ja läähätti pelokkaana.

Joillekin koirille tulee autossa huono olo, aivan samalla tavalla kuin ihmisille. Tätä huonovointisuutta ei pidä sekoittaa pelkoon. Tässä käyn nyt ohjeita läpi siitä miten koira totutetaan autoiluun, kun se on sille muutoin epämukavaa / pelottavaa. Ohjeet eivät ole mitenkään täydelliset, mutta näillä ainakin pääsee alkuun.

Kummatkin koirat, joiden kanssa tätä treenattiin, olivat aikuisia. Pentu on yleensä helpompi totuttaa autoiluun ja se kannattaakin tehdä kaikille pennuille, jottei asiasta muodostu ongelmaa. Molemmat aikuiset koirat välttelivät jo autoon menoa. Auton lähellä pystyttiin kyllä olemaan ilman ongelmaa, mutta kun oli aika nousta kyytiin, alkoi vastaan tappelu ja autosta haluttiin mahdollisimman kauas. Jos tilanne on tämä, on ensimmäinen askel totutella auton lähellä oloon, tässä tapauksessa silloin kun auton peräluukku oli auki. Itse siis istuin joko auton perässä tai sen vieressä, riippuen koiran tilanteesta, siitä miten kamalaa lähelletulo sille oli. Koiralle annetaan nameja aina kun se uskaltaa tulla lähelle. Kehuminenkaan ei yleensä haittaa.

Kannattaa välillä pitää taukoja ja poistua auton luota. Koira on kohdannut pelkonsa ja helpottuu kun mitään pelottavaa ei tapahdu (eli ei tarvinnut mennä autoon, joka vielä tässä vaiheessa on koiralle inhottavaa). Näin koira oppii, ettei auton lähestyminen ole pelottavaa tai vaarallista, vaan jopa miellyttävää (palkitseminen).

Koiran tilanteen mukaan siirrytään joko lähemmäs autoa, esim. niin että kuono jo melkein koskee autoa tai jos koira on jo hyvin lähellä, voidaan koiraa houkutella nostamaan etutassut autoon. Hyvin pienet koirat voidaan nostaa autoon hyvin lyhyeksi hetkeksi tai pelkästään syliin auton lähelle. Missään vaiheessa koiraa ei saa pakottaa mihinkään ja syyliin nostaessa on huomioitava, ettei sylissä oleminenkaan saa olla koiralle liian pelottavaa. Taas palkataan ja kehutaan onnistuneesta suorituksesta. Muistetaan myös pitää taukoja tarpeeksi usein.

Samalla tavalla edetään askel kerrallaan, kunnes koira on autossa. Seuraavaksi totutellaan ovien sulkemiseen, sitten auton käynnistämiseen, lyhyeen matkaan jne. Kaikissa tapauksissa pitää aina edetä koiran mukaan! Koiraa pitää osata lukea. Kun koira alkaa olla jossakin harjoituksen vaiheessa rento, voidaan siirtyä seuraavaan. Edistysaskeleet kannattaa pitää mahdollisimman pieninä. Jokaisessa osassa koira saa olla vain hieman huolissaan. Mikäli tämä kynnys ylittyy ja koira pelkää liikaa, on homma aloitettava alusta. Apua totuttamiseen voi pyytää kavereilta (esim. jos koira matkustaa takana, on sen palkitseminen ja auton ajaminen samaan aikaan yhdeltä ihmiseltä mahdotonta). Jos koiranlukutaito tai palkitsemisen ajoitus on vähän hakusessa, kannattaa avuksi ehkä ottaa kokeneempi koirakouluttaja. Tulokset näkyvät yleensä nopeasti, jos eivät, niin pysähdy miettimään mitä voisi tehdä toisin.

Esimerkin molemmat aikuiset koirat oppivat autoon tulemisen päivässä. Autolla ajon harjoittelua piti suunnitella hieman tarkemmin, jottei matka olisi missään vaiheessa liian pitkä.

Kirjoittanut: Koiranomi Jonna
Jos tarvitset apua koirasi kouluttamiseen tai kaipailet vain lisävarusteita autoiluun lemmikin kanssa, ota meihin yhteyttä!

kissat, koirat, Tarjoukset

Tarjouksia – myös kotiinkuljetettuna!

Myymäläämme on saatu tarjouserä koiranruokia ja kissanhiekkaa!

Eukanuba Daily Care on yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa huolella kehitetty ruoka, joka tarjoaa koirallesi parasta ravintoa pitkään ja terveeseen elämään. Meiltä löytyy tarjouserään nyt Sensitive Digestion, joka on suunniteltu erityisesti herkästä ruoansulatuksesta kärsiville koirille, sekä Overweight and Sterilised, joka on tarkoitettu helposti ylipainoa kerääville aikuisille koirille.
Eukanuba tarjouksemme löytyvät täältä.
Mikäli sinulla on Bonuscard -tili, joka 5. Eukanuba pussi on ilmainen!

Huippulaadukkaasta Ever Clean hiekasta on myös nyt tarjouksessa Total Cover (hajustamaton), Fast Acting sekä Lavender -laadut.
Kissanhiekka tarjouksemme löytyvät täältä
Mikäli sinulla on Bonuscard -tili, joka 5. hiekka on ilmainen!

Tarjoustuotteet ovat heti saatavilla myymälästämme. Kuljetamme tuotteita myös asiakkaillemme kotiin (välillä Tampere-Valkeakoski), sekä muutamille pysäkkipaikoillemme. Pysäkkipaikoille voi tehdä tilauksen verkkokaupastamme tai sähköpostilla (info@onnenlemmikit.fi). Jos haluat tuotteillesi kotiinkuljetuksen, ota yhteyttä sähköpostilla, soittamalla tai tule juttelemaan asiasta myymäläämme! Kotiinkuljetusmaksu 5 € / toimitus, yli 100 euron tilaukset ilman lisämaksua.

Tarjoukset voimassa niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

kissat, koirat, Tapahtumat, Tarjoukset

Mikrosirutus tapahtuma 6.5.2019

Maanantaina 6.5. sirutetaan lemmikkejä taas klo 13-18 välillä. 20 ensimmäistä eläintä vain 1 euron hintaan! Sirutukseen vain käteismaksu, maksetaan suoraan siruttajalle.

Jos lemmikilläsi ei siis vielä ole sirua, tule hakemaan se nyt! Samalla voit hyödyntää tarjouksiamme:

Kissoille:
– ZiwiPeak -ruuat -20%
– Iams -ruokia -30%
– valjaat ja pannat -30%
– kaikki herkut kissoille -15%

Koirille:
– Eukanuba Daily Care sarjan ruuat alkaen 12,90
– erä valjaita -60%
– punkkipihtejä ja muuta pientä tarpeellista -60%

Lisää tarjouksia myymälässä!