Blogi

kissat, tuotetesti

Tuotetestissä: Ever Clean Fast Acting

Meille tuli viikonloppuna hoitokissa. Kissalla oli valitettavasti vatsa hieman sekaisin ja ulosteiden haju tietysti myös aivan järkyttävä. Kissan mukana tullut hiekka otettiin aluksi käyttöön. Vaikka vessan siivosi, tuntui haju siltikin jäävän huoneeseen. Hiekka lähti nopeasti vaihtoon ja olikin mitä oivallisin tilaisuus testata Ever Cleanin uusinta Fast Acting -hiekkaa.

Fast Acting sitoo hajua todella tehokkaasti. Vaikka kissanvessa on aivan vieressä, mahdolliset hajut katoavat kyllä nopeasti. Itse hiekassa on myös raikastava tuoksu.

Kaiken lisäksi hiekka on hyvin riitoisaa. Teimme jo aikaisemmin testejä, jossa vertailimme Ever Cleaniä ja markettihiekkaa. Ever Clean hiekan paakut pysyvät paremmin koossa, eivätkä ne jää pohjaan kiinni, päin vastoin kuten markettihiekassa, josta paakkuja sai raapia pohjasta irti. Kun hiekkoja oli käytetty yhtä monta kertaa ja markettihiekkaa ei enää juurikaan ollut jäljellä, oli Ever Cleaniä vielä reilusti, se on siis huomattavasti riittoisampi hiekka. Muistakaa siis hiekkojen laatu ja riittoisuus, kun vertailette hintoja. Ever Cleanille on myös keräilykortti, bonuskortti.com, jossa joka 5. tuote on ilmainen!

 

Jyrsijät

Hamsteripula

Meiltä on kovasti kyselty syyrialaisiahamstereita, mutta valitettavasti tällä hetkellä emme ole niitä mistään saaneet. Haluamme jatkossakin ottaa hamsterit ja muut pieneläimet suoraan kasvattajilta, jotta tiedämme niiden taustoista. Kasvattajat yleensä osaavat valita oikeanlaiset eläimet jalostukseen, jotta jälkikasvu olisi esim. hyvin käsiteltävissä. Toki tähän vaikuttaa myös poikasten käsittely, jota tietysti vastuulliset kasvattajat tekevät.

Syyrialaisten hamsterien kohdalla luottokasvattajamme on lopettanut kasvattamisen, joten etsimme uusia yhteistyökasvattajia. Myös talvikot ovat kovin kysyttyjä ja niitäkin saamme tällä hetkellä hyvin harvoin.

Tarjoukset

Black Friday -tarjouksia

Perjantaista alkaen myymälässä hyviä tarjouksia:

Monster -kissanhiekat 9,90 / 10kg (muista hyödyntää bonuskortti.com, jolloin joka 5. säkki on ilmainen!)
Erä Royal Canin -kissanruokia -30%
Erä koirien leluja -20%
Golden Eagle Ankka 12 kg -20% (norm. 68,00)
+ muita tarjouksia myymälässä paikan päällä.

Tarjoukset ovat voimassa 24.11. alkaen niin kauan kuin tarjouseriä riittää. Tarjoustuotteita reilusti, mutta rajoitetusti.

Uncategorized

Eukanuba UUTUUS Grain free -tarjous

EUKANUBA on sitoutunut tekemään koirien elämästä terveempää ja parempaa. 45 vuoden tutkimuksen ansiosta laadukas ravinto on osoittanut terveyshyötyjä niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. Tällä poikkeuksellisella ravinnolla ja asianmukaisella hoidolla koirat voivat elää yli rotunsa odotetun eliniän.
Tutustu Eukanuban pitkän iän tutkimukseen tästä.

Myymälässämme on tarjouserä Eukanuban uutta Grain Free -ruokaa. Pienet säkit 9,90 ja isot säkit 49,90. Muista myös käyttää bonuskortti.comia, niin saat joka 5. säkin ilmaiseksi!

#Eukanuba #TOPkauppa

Tarjoukset

Lokakuun kotiinkuljetus tarjoukset

Eikö huvittaisi kantaa kissanhiekkaa kotiin? Ei hätää, Onnareiden supertiimi kantaa painavatkin ostokset kotiovellesi!
Lokakuun lopun ajan näihin tarjouseriin sisältyy ILMAINEN kotiinkuljetus (välillä Tampere-Valkeakoski). Tarjoukset noudettavissa myös normaalisti myymälästämme.
Kissanhiekat:
4 * Ever Clean Fast Acting 10l yhteensä 70 euroa
4 * Vadigran Baby Powder 15kg yhteensä 70 euroa
4 * Super Carino 20 kg yhteensä 85 euroa

Koiranruoka:
Frank´s Pro Gold Poro&Peruna
Ostaessasi 15 kg säkin saat 3 kg kaupan päälle,
yhteishinta 18 kilolle 61,50.

Tarjoukset voimassa lokakuun 2017 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää. Tee tilaus verkkokaupassamme, soittamalla tai laita sähköpostia osoitteeseen info@onnenlemmikit.fi

Kotiinkuljetukset tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 18 alkaen. Pyrimme keskittämään kuljetukset keskiviikolle, mutta muitakin toimituspäiviä saa toki toivoa!

#kissa#kissanhiekka#koira#koiranruoka#tarjous
#EverClean#TOPkauppa

kissat, Tarjoukset

Kissan märkäruokaa edullisesti!

Myymälästä löytyy vielä tarjouserää Iams -märkäruoka laatikoita. Laatikossa on 12 kappaleen lajitelma märkäruokapusseja. Lajitelman voi valita joko hyytelössä tai kastikkeessa.

Hyytelölajitelmassa makuina on
– Tonnikala
– Kalkkuna ja Ankka
– Lohi ja Taimen
– Lammas ja maksa

Kastike lajitelmasta löytyy
– Kana ja Kalkkuna
– Tonnikala
– Lammas
– Lohi

Yhden laatikon saa nyt tarjoushinnalla 5,90
2 laatikkoa 10 eurolla!

Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää

#kissa #kissanruoka #Iams #TOPkauppa

akvaario, Lajiesittely

Lajiesittely: Piikkisilmä

Piikkisilmä on kotoisin Kaakkois-Aasian joista ja järvistä. Se on noin 10 cm:n pituinen matomainen kala.

Piikkisilmät ovat rauhallisia kaloja, jotka sopivat mainiosti seura-akvaarioon (vähintään 80 litraa). Veden tulisi olla lämmintä (24–30-asteisesta) ja pehmeää, pH 6-7. Piikkisilmät ovat hämäräaktiivisia ja ne arvostavat kovasti piilopaikkoja, joita akvaariossa olisi hyvä olla hiekkapohjan lisäksi, sillä piikkisilmät kaivautuvat mielellään myös hiekkaan. Piikkisilmät liikkuvat pääosin akvaarion alatasolla.

Piikkisilmä viihtyy parhaiten lajitovereidensa seurassa, joten niitä tulisi yhteen akvaarioon asettaa mieluiten vähintään 6 yksilöä.

Piikkisilmiä on tällä viikolla saapunut liikkeeseemme 🙂